Nu echt gesetteld

Door: Annie

Blijf op de hoogte en volg Annie

22 Februari 2006 | België, Brussel

Na een paar weken ben ik nu echt gesetteld en helemaal ingewerkt.
Vorige week waren Thijs en Ruud in Straatsburg en runde ik samen met Daniëlle het kantoor in Brussel. Het was erg stil op de gang maar Daniëlle en ik hebben ons wel vermaakt. Thijs belde af en toe vanuit Brussel met dingen die ik voor hem moest/kon regelen. Dat vond ik erg leuk. Ik houd bijvoorbeeld nu alle kranten bij voor het nieuws over de vogelgriep. Dus ik lees verplicht de kranten 's ochtends, maar dat vind ik helemaal niet erg :D.
Vogelgriep is natuurlijk nu heel actueel. Thijs heeft er vandaag nog de pers mee gehaald. Je kan het lezen op www.thijsberman.pvda.nl.
Op het werk heb ik ook een hyve voor Thijs opgezet. Je kan hem vinden op tberman.hyves.nl. Ik moet hem nog even uitbreiden, maar in navolging van Wouter Bos moeten ook Europarlementariërs in contact komen met jongeren.

Verder ben ik gisteren met een collega en een stel vrienden van hem naar Brokeback Mountain geweest. Het was een hele mooie film, maar aangezien we het er in het kantoor al tijden over hadden, viel die een beetje tegen. Maar ik kan wel aanraden om er heen te gaan.
Van maandag op dinsdag heeft Ritske, vriend uit Groningen, hier gelogeerd. Hij was op weg naar Spanje, waar zijn vriendin woont. Dat is het goedkoopste vliegen vanaf Charleroi. Dus om zijn vlucht te halen kwam hij hier slapen. Dat was erg gezellig om weer even bij te kletsen met iemand uit Groningen. Ik heb hem gelijk een supersnelle rondleiding door de stad gegeven.

Morgen gaan we met heel veel assistenten van alle Nederlandse parlementariërs uiteten. Dat wordt vast erg gezellig. Vrijdag vertrek ik weer naar Nederland om mijn vaders 50e verjaardag te vieren. Het is trouwens heel normaal om in het weekend naar Nederland terug te gaan. Veel collega's doen dat ook en iedereen vraagt me altijd op vrijdag of ik ook naar Nederland ga. Nu blijf ik een deel van volgende week ook in Nederland. Ik ga mee met Thijs op werkbezoek in Utrecht en Groningen. Dus ik ben benieuwd wat ik nu ga tegen komen.

Het gaat dus goed hier. Met internet op je kamer is het niet zo eenzaam hier.

• 23 Februari 2006 - 10:03

Sharon:

Hey Annie!
    Dat klinkt gelijk weer heel anders dan de verhalen van Suzan! Maar wel leuk! Mooi dat je nu gesetteld bent daarin België. Veel plezier met het vieren dat je vader Abraham wordt! En gefeliciteerd!
    Liefs,
    Sharon

• 23 Februari 2006 - 15:34

Theo Veerman:

Hoi Annie,

Veel succes daar in Brussel en doe de groeten in Apeldoorn aan je 'oude' vader!
    Doei Doei
    Theo en Ingrid

• 26 Februari 2006 - 20:29

Alinda En Marjolijn:

Leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt!
    Groetjes van Alinda en Marjolijn.

• 02 Maart 2006 - 16:13

Suzan:

Annie maakt zeker hele andere dinge mee dan ik, maar ook hele gave! ( ze slaan vast niet daar waar jij bent)
    Goed dat je het naar je zin hebt daar! hier gaat het ook prima.
    liefs,
    Suzan
    ps. Ik hoorde dat het in Apeldoorn sneeuwde, is het in Brussel ook zo koud? Ik ben hier aan het wegsmelten omdat de airco niet werkt en er een heel zielige fan ergens in een hoekje weing uithaalt...