Eindelijk mooi weer
Door: Annie
Blijf op de hoogte en volg Annie
10 Mei 2006 | België, Brussel
Door het mooie weer konden we vorige week heerlijk buiten in het gras lunchen. Echt super gezellig en heerlijk om buiten in de zon te kunnen zitten. Daarnaast zijn de terrassen op het Luxemburgplein (Place Lux)voor het parlement ook tsjokvol en kun je er gezellig drankje drinken.
Terwijl het in Nederland maar mooi weer bleef, is het hier vanaf zondag al slechter. De buien blijven boven België hangen en dat is niet heel handig voor ons! Gisteren op 9 mei was het Europadag omdat Robert Schuman zijn rede voor een Europese gemeenschap van kolen en staal op 9 mei 1950 had uitgesproken. Daardoor was er wel vanalles te doen. Er was een gezamenlijke bijeenkomst van de nationale parlementen en het Europees Parlement. Op het einde hielden daar Bondskanselier Schüssel van Oostenrijk en de Commissievoorzitter Barroso een speech. Ik mocht erbij gaan zitten en kon vanuit een stoel in de plenaire zaal zien hoe het er aan toeging. Ze zeiden nog interessante dingen die vandaag in de krant stonden, dus cool om erbij te zijn. 's Avonds ben ik gaan eten bij Tom Rottinghuis en zijn Portugese vriendin Alexandra. Ik ken Tom nog van de JS uit Nederland en het was erg gezellig om daar te eten. Alexandra bleek ook drie Portugese vrienden uitgenodigd te hebben, dus we hebben ons met ons zessen vermaakt.
Op kantoor is het uitermate rustig. Thijs is momenteel in Polen op werkbezoek. Ruud is op vakantie op Sicilië en Daniëlle is helaas nog steeds ziek. Dus Anne en ik houden samen de boel draaiende. Dat levert soms nog wel het nodige werk op, maar het is zeker gezellig met zn tweetjes. Volgende week is dat ook nog zo, want dan zijn Thijs en Ruud in Straatsburg. We leren samen een hoop en verrichten ook veel werk. Morgen gaan we maar weer verder met de varkenspest. Zo verandert het onderwerp iedere dag weer....
21 Mei 2006 - 22:52
Bert:
he annie,
al tijdje niet meer gesproken, gelukkig kan ik nog een beetje op de hoogte blijven via je deze site :) tot kijk en veel plezier verder
groetjesss