Naar de Koningin
Door: Annie
Blijf op de hoogte en volg Annie
01 Juni 2006 | België, Brussel
Ik ben deze week weer in Brussel aan het werk na vorige week in Nederland te zijn geweest. Gisteren lag er een brief van de ambassadeur dat ik de Koningin mag ontmoeten! Ze is 21 juni op staatsbezoek in België en ze wil graag de Nederlandse gemeenschap in Brussel ontmoeten. Ik heb me opgegeven en nu ben ik uitgenodigd :D. Ik moet alleen in een middagjapon verschijnen.... Iemand nog tips? Ik hou jullie later uitgebreider op de hoogte!
01 Juni 2006 - 16:28
Esmée Zootjes:
Hi Annie!
Lang niet gesproken!
Ik zou hierbij kiezen voor een ECHT chique combinatie, van rok en blazer/colbert op niveau van een mantelpak. Denk dan wel aan de stofkeuze. (katoen doet niet echt luxe aan, zijde wel)
Succes Ermee!
Groetjes Esmée -
01 Juni 2006 - 17:35
Suzan En Paul:
wow, wat goed! De koningin, dat kan niet iedereen zeggen! Ik moest het doen met een oude chief uit de koloniale tijd... Gaaf zeg, en spannend. Kleding advies? hmm, hebben we niet voor je, we hebben geen ervaring met koninklijk bezoek :) -
02 Juni 2006 - 15:00
Bas:
Tenue de ville: betekent letterlijk stadskleding, d.w.z. nette kleding voor overdag (geen avondkleding). Voor dames: een mantelpakje of een geklede jurk, met panties of kousen (geen blote benen), met of zonder hoed...
Althans, dat zegt mevrouw Amy groskamp ten have van Hoe hoort het eigenlijk :P